SZC logo

Szegedi Szakképzési Centrum

OM kód: 203052 | 6720 Szeged, Stefánia 14.

Intézmény logo

Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Egyéb foglalkozások

Könyvtár

Rendkívül gazdag, 22000 kötetet magába foglaló könyvtár áll a diákok rendelkezésére. Szakmai könyveken és szépirodalmi könyveken kívül szakfolyóiratok, napilapok, illetve 4 számítógép gazdagítják a palettát.

A könyvtár olvasóteremként is funkcionál, de emellett iskolai rendezvények helyszíne.

Szórakozás

Számtalan iskolai rendezvénnyel kedveskedünk diákjainknak az egész tanév alatt.
Osztálybulik, délutáni rendezvények, iskolai bulik, Kőrösy party, gólyaavatás, vetélkedők, Kőrösy-napok, Kőrösy-kávéház, szalagavató bál, diáknap, stb. szolgálja a diákok jó hangulatát és egymás megismerését.

Sport

Testnevelés órákon kívül számtalan sportolási lehetőség kínálkozik a testnevelő tanárok szakszerű irányítása mellett. A tornaterem mellett saját konditerem, táncterem és udvari sportpálya segíti a tanulók egészséges életre nevelését, és mozgásigényük kielégítését.
Alapvető feladatának tartja az iskola a tanulók magas szintű szakmai oktatása mellett az egészséges életre és a sport szeretetére nevelést.
Diákjaink sokféle sportágból - röplabda, foci, úszás - indulnak mind egyéni, mind csapatsport-versenyeken, ahol előkelő helyezéseket értek már el.
Eredményeikről rendszeresen beszámolunk honlapunkon a hírek rovatban.

Kőrösy Média

A tanulók tanórák után kipróbálhatják magukat televíziós adások készítésében, újságkészítésben, rádióműsorok szerkesztésében. Mindezekről bővebben a Kőrösy Média saját honlapján olvashat.

 


Partnereink

SZC logo

Szegedi Szakképzési Centrum


Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Technikum

6720 Szeged, Stefánia 14.

Telefon: +36 62/547-157

E-mail: info.korosy@korosy.hu

OM azonosító: 203052


2024Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Technikum